Träningar på Aspvik

Boka dina träningar på Facebook innan de tar slut!

Facebook grupp: Stina Svanlund och Anders Steneld Träningar på Aspvik 

Här finns även all information om tränarna  på Aspvik. 


Träningsinfo Aspvik:

Om träning på Aspvik: Vi håller träningar i både markarbete, hoppning och dressyr tre gånger i veckan med utbildade och licensierade tränare. Alla hästar och ryttare är välkomna både stora som små. Ingen åldersgräns. :)

!Betalning sker i cafeterian innan träning! Du kan också lösa träningskort för 5 eller 10 gånger. Se information längre ner.  Avbokning av träning ska ske minst 5 timmar innan. Avbokning gör du i Facebook gruppen.

Viktigt innan träning på Aspvik:

  • Stallet du står på ska vara friskt och din häst ska vara helt frisk för att komma till träningar på Aspvik

  • Vi vill förstås att du som ryttare är helt frisk, håller avstånd, tvättar händerna och följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer när du besöker vår anläggning

På sommarhalvåret hålls träningarna ute på stora utebanan. På vinterhalvåret hålls träningarna inomhus i ridhuset. Vid regn och stark blåst är vi inomhus oavsett årstid.

Om du ej står på Aspvik så ombeder vi dig till att gå in på baksidan av ridhuset för att inte störa stallets hästar när du ska gå in i ridhuset. Framridning innan träning sker på någon av utebanorna.

Hoppning och Markarbete - här kan du se vilken tid du ska träna dagen innan 

Dressyrträning finns varje måndag på Aspvik med Caroline Tallback och Siv Börjesson. Carolines träningar kan du boka här  och Sivs träningar bokas genom att skicka meddelande genom messenger till Majken Antonsson.


Prislista

Prislista för de regelbundna träningarna på Aspvik

Hopp Träning

Hoppning för olika nivåer och storlekar. Ca 45 min.

300 kr

Markarbete Träning 

Markarbete för alla olika storlekar på häst och ponny. Ca 45 min.

300 kr

Dressyr träning 

Dressyr träning för alla nivåer. Ca 30-45 min.

350 kr

Stämpelkort 5 träningar hopp och markarbete

Du köper fem gånger och kan välja när du vill träna inom ett år.

1500 kr

Stämpelkort 10 träningar hopp och markarbete

Du köper 10 gånger och kan välja när du vill träna inom ett år.

3000 kr

Klicka på knappen nedan för att komma till aktuella event

Boka hoppträning:

Boka plats i tid. Vi bekräftar din bokning via mejl. 


Boka markarbetsträning:

Boka plats i tid. Vi bekräftar din bokning via mejl.

Köpa stämpelkort

Fakturan skickas till e-postadressen och stämpelkortet kan börja användas när fakturan är betald. Stämpelkortet gäller ett år från att fakturan är betald.   

Tränare på Aspvik

Tränare:

Här finns info om våra tränare här på Aspvik. Vi tränar både unga och äldre hästar och ryttare, ponnys såväl som hästar på alla nivåer. Du behöver inte vara bäst eller duktig för att delta på våra träningar - du är här för att lära. 

Stina Svanlund

Stina Svanlund tränar grupper i markarbete och hoppning på Aspvik. Du kan även boka individuell träning eller coachning för längre utveckling inför tävlingsmål. 

Anders Steneld

Anders Steneld tränar grupper i markarbete och hoppning på Aspvik. Du kan även ta hjälp vid inköp och inridning av häst. 

Siv Birgersson

Siv Birgersson är dressyrtränare på B-nivå och kommer till Aspvik varannan vecka för individuella träningar i dressyr. Oavsett nivå kommer Siv träna fram det bästa i dig. 

Carolin Talback

Caroline Talback kommer till Aspvik varannan vecka för individuella träningar i dressyr. Siv har ett tålamod utöver det vanliga med både ryttare och häst.