Evenemang

 

På Aspvik har vi många aktiviteter året om. Bland annat dressyr- & hoppträningar varje vecka, öppen bana och pay and jump minst en gång per månad. Arrangör är Svanlund Equestrian och Aspvik Ryttarförening.

- Håll dig uppdatera om våra aktiviteter 

- Anläggningsskiss för parkering, sekretariat, café och toalett 

Välkommen till Aspvik Ryttarförening - vi erbjuder programridning inomhus med dressyrstaket och framridning på utebana, god mat och familjär atmosfär. Corona säkrad cafeteria med max 8 personer samtidigt. Vi håller avståndet och använder alkoholfritt desinfektionsmedel uppsatt utanför toaletter och cafeterian.

Fullt! Välkommen till Aspvik Ryttarförening - vi erbjuder programridning inomhus med dressyrstaket och framridning på utebana, god mat och familjär atmosfär.

INSTÄLLT! På grund av risk för smitta är endast inackorderade på gården välkomna till programridningen.


Nu är det dags - ännu en möjlighet för dig som vill putsa på banhoppningen inför tävlingssäsongen! Vi lovar som vanligt att bjuda på bra och utbildande banor, säkert underlag, god mat och familjär atmosfär.

Varmt välkommen på Pay and jump på Aspvik med två faser som genomförs enligt riktlinjer för att undvika smittspridning under coronapandemin. Våra banor är utmanande och lite tittiga, bra tillfälle att öva inför tävlingssäsongen så att du känner dig säker på alla sorters banor. Svårighetsgraden höjs med höjden på hindren, för dig som vill hoppa lågt...

Nu är det dags för årets första pay and jump på Aspvik som genomförs enligt riktlinjer för att undvika smittspridning under coronapandemin. Våra banor är utmanande och lite tittiga, bra tillfälle för att öva inför tävlingssäsongen så att du känner dig säker på alla sorters banor. Svårighetsgraden höjs med höjden på hindren, för dig som vill hoppa...

Trots allt så börjar det lacka mot jul och Aspvik Ryttarförening kommer i år att sälja julgranar och julkransar av högsta kvalitet från Nelson Gran. Intäkterna kommer gå till att täcka en del av kostnaderna för lagavgifterna för häst och ponny i hoppning och dressyr.

Nu går det att anmäla sig till Luciadressyren 12 december, sista anmälan är torsdag den 10 december. Tävlingen är öppen för alla medlemmar i Aspvik ryttarförening och uppstallade på Aspvik hos Stina & Anders.

Kursen går ut på att kunna åtgärda en tappsko med så lite verktyg som möjligt. Ett annat syfte med kursen är att du ska bli bättre på att bedöma hur din hästs hovar mår och vilka frågor du ska ställa till din hovslagare.