Evenemang

 

På Aspvik har vi många aktiviteter året om. Bland annat dressyr- & hoppträningar varje vecka, öppen bana och pay and jump minst en gång per månad. Arrangör är Svanlund Equestrian och Aspvik Ryttarförening.

- Håll dig uppdatera om våra aktiviteter 

- Anläggningsskiss för parkering, sekretariat, café och toalett 

Dressyr på måndagar, markarbete på tisdagar och hoppning på torsdagar finns varje vecka med start ca klockan 17 och pågår till ca 21. Utöver det sker pass på dagtid och individuellt om det passar dig bättre.

Den 3 juni kl 17-21 är det dags för ponnytävling på Aspvik, arrangerad av Aspvik Ryttarförening. Vi tävlar i LA och LB för kategori B, C och D.

3 och 10 maj är det Pay and Jump på Aspvik för ett begränsat antal deltagare och dagen är indelad med paus mellan klasserna för att undvika smitta. Vi ber dig att inte komma mer än en timme innan start och inte stanna kvar mer än en timme efter att du avslutat din runda. Om du känner dig minsta...

Vi arrangerar ofta öppen bana på Aspvik, lördag eller söndag. Första start är kl 11 och vi gör starterna i grupper som är anpassade efter höjd och avstånd på banan. Banan byggs av Anders Steneld och är en full hoppbana inklusive omhoppningshinder. Du väljer själv om du vill hoppa hela eller delar av banan och om du vill starta om. ...

Dags för träning, varje tisdag kör vi markarbete med start runt kl 17. Anmälda delas in i tre grupper efter ryttaren och hästens förmåga och ambitionsnivå.

Hoppträning sker varje vecka på torsdagar med start ca kl 17. Anmälda delas in grupper efter ryttaren och hästens förmåga och ambitioner. Varje grupp består av 4-6 ekipage.

Varje måndag är det dressyrträning på Aspvik för Siv Birgersson och Carolin Talback med start ca kl 17. Du rider enskilt och träningen anpassas efter ryttaren och hästens behov samt ambitioner.