Evenemang

 

På Aspvik har vi många aktiviteter året om. Bland annat dressyr- & hoppträningar varje vecka, öppen bana och pay and jump minst en gång per månad. Arrangör är Svanlund Equestrian och Aspvik Ryttarförening.

- Håll dig uppdatera om våra aktiviteter 

- Anläggningsskiss för parkering, sekretariat, café och toalett 

Trots allt så börjar det lacka mot jul och Aspvik Ryttarförening kommer i år att sälja julgranar och julkransar av högsta kvalitet från Nelson Gran. Intäkterna kommer gå till att täcka en del av kostnaderna för lagavgifterna för häst och ponny i hoppning och dressyr.

Nu går det att anmäla sig till Luciadressyren 12 december, sista anmälan är torsdag den 10 december. Tävlingen är öppen för alla medlemmar i Aspvik ryttarförening och uppstallade på Aspvik hos Stina & Anders.

Kursen går ut på att kunna åtgärda en tappsko med så lite verktyg som möjligt. Ett annat syfte med kursen är att du ska bli bättre på att bedöma hur din hästs hovar mår och vilka frågor du ska ställa till din hovslagare.

Dressyr på måndagar, markarbete på tisdagar och hoppning på torsdagar finns varje vecka med start ca klockan 17 och pågår till ca 21. Utöver det sker pass på dagtid och individuellt om det passar dig bättre.

Lördag 12 oktober arrangerar Aspvik Ryttarförening en kurs för dig som vill lära dig mer om din sadel. Hur vet du att du har rätt sadel? Och hur kan du kontrollera att din sadel är hel? Vilken funktion har olika stoppningar och vad går att laga och korrigera på en sadel? Vad passar olika hästar och ryttare?

Den 3 juni kl 17-21 är det dags för ponnytävling på Aspvik, arrangerad av Aspvik Ryttarförening. Vi tävlar i LA och LB för kategori B, C och D.

3 och 10 maj är det Pay and Jump på Aspvik för ett begränsat antal deltagare och dagen är indelad med paus mellan klasserna för att undvika smitta. Vi ber dig att inte komma mer än en timme innan start och inte stanna kvar mer än en timme efter att du avslutat din runda. Om du känner dig minsta...