Hoppträning torsdagar

16.01.2020

Hoppträning sker varje vecka på torsdagar med start ca kl 17. Anmälda delas in grupper efter ryttaren och hästens förmåga och ambitioner. Varje grupp består av 4-6 ekipage. 

Om träning på Aspvik: Aspvik håller träningar i både markarbete, hoppning och dressyr tre gånger i veckan för utbildade och licensierade tränare. Alla hästar och ryttare är välkomna både stora som små. Ingen ålders gräns. Men skriv gärna i bokningen hur stor ponnyn är. :)

!Betalning sker i cafeterian innan träning!

Avbokning av träning ska ske minst 24 timmar innan. 

Viktigt innan träning på Aspvik:

  • Stallet du står på ska vara friskt och din häst ska vara helt frisk.

På sommarhalvåret hålls träningarna ute på stora utebanan. På vinterhalvåret hålls träningarna inomhus i ridhuset.

Om du ej står på Aspvik så ber vi dig gå in på baksidan av ridhuset för att inte störa stallets hästar.

Grupperna läggs upp här på fliken ''Evenemang'' kvällen innan träning. Ponnys/mindre storhäst tränar i första grupperna och storhäst tränar i de sista grupperna.

Pris: 300 kr per ekipage 

Anmäl dig här 

Håll mig uppdaterad om träningar, tävlingar och öppen bana på Aspvik!  

Senaste aktiviteterna på Aspvik

Läs nyheter och vad som är på gång
 

Trots allt så börjar det lacka mot jul och Aspvik Ryttarförening kommer i år att sälja julgranar och julkransar av högsta kvalitet från Nelson Gran. Intäkterna kommer gå till att täcka en del av kostnaderna för lagavgifterna för häst och ponny i hoppning och dressyr.

Nu går det att anmäla sig till Luciadressyren 12 december, sista anmälan är torsdag den 10 december. Tävlingen är öppen för alla medlemmar i Aspvik ryttarförening och uppstallade på Aspvik hos Stina & Anders.