Programridning 7 mars

02.02.2021

INSTÄLLT! På grund av risk för smitta är endast inackorderade på gården välkomna till programridningen. 

Välkommen till Aspvik Ryttarförening - vi erbjuder programridning inomhus med dressyrstaket och framridning på utebana i toppskick oavsett väder, god mat och familjär atmosfär. Corona säkrad cafeteria. Vi håller avståndet och använder alkoholfritt desinfektionsmedel uppsatt utanför toaletter och cafeteria. 

 

Anmäl senast måndag 1/3 innan med SMS till 0739053281 och när du fått bekräftelse om anmälan betalas denna genom Swish till samma nummer senast en dag efter bekräftelse. Nu är det fullt, du kan stå som reserv om det blir en plats ledig. 

I din anmälan anger du namn på dig och din ponny/häst och vilka klasser du vill rida. LC:1 LB:1 LA:1 40m bana eller LB:3 LA:3 på 60m bana.

Häst- och ponny ska ha utrustning enligt TR så gott det går. Vid frågor eller eventuella undantag av utrustning kontakta oss.

Första start: TBA

Framridning sker på utebana i toppskick!

Domare: Ingrid Berggren (domare MsvC) 

Startavgift: 1 start 250 Kr, 2 starter 400 Kr

Betalas med Swish till 0739053281 senast en dag efter bekräftelse.

Startlista kommer ut på fredag 5/3 och postas här på sidan.

Parkering: Parkering sker på långsidan med släp och framsidan av stora stallet med lastbil.

Vi följer alla rekommendationer och regler för att stoppa smittspridningen av corona. Om du är det minsta förkyld eller krasslig - stanna hemma. På plats, var noga med att hålla avstånd och tvätta händerna och stanna inte kvar för att titta på andra ekipage. I caféet kan det vara max 6 personer samtidigt. 

OBS. Endast för uppstallade hos Svanlund Equestrian. 

Varmt välkomna till oss!